Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bertalan utcája az apokalipszisnek Medici Katalin
  2014-02-17 21:05:27, hétfő
 
   
  A média Zirkuli Katalin pusztai egykori korok névmagyarázó szerint választotta ki belőlem Tina Turnert, Mexikó és a szlovák pusztát, Alexandriai Katalin református egyházát, Medici Katalin orvosait, s valamennyi Katalin régi kornak megfelelő helységet, országot és világhírű művészeket.

Az Alexandriai Katalin kerékbetörést a református egyház helyett születésem óta hajtják végre a börtönnel, amit a száz éves denevér démon istenének népe jelent, amit filmekben is bemutattak, hogy mennyi gyilkosság követi a református egyházat. Amerikában szupersztárként mutatták be a denevért filmekben.

Orbán Viktornak az elmeosztálya 1995-ben kezdett el ismétlésben kerékbe törni, megvannak a berendezett egykori istenek nevei a megyében, velük törtek kerékbe, a pótkereket a Lórántffy Zsuzsa utcában rendezték be. Ekkor állott fel a Katalin kerékből a Sátán református romániai fekete egyháza, vette el a birtokait az iskoláknak, kommunistáknak, bár még a kommunista hidegháborút folyamatosan ismételték a mi áldozásunkkal. Farkas Zsuzsa református pappá lettel kezdtek, mint régi osztálytársammal a Farkas névhez érve. Egykori szlovák területen is az üveg iskolába egyedül a már meghalt Farkas Gábor osztálytársam került, így kezdődött Szlovákiai történelme. Gabi kedves volt hozzám, mikor a neten összejöttünk, valószínűleg ezért kellett meghalnia, mint mindenkinek, aki szeretett és tisztelt születésem óta a róka Moldován Nóra perverz rózsakeresztes rendje által, amik együtt jártak végig a miskolci kocsonyás békával. A református egyház emelkedésekor ölték meg Milosevitset, mint kommunista rókát a Kata gyümölcsei kommunista erdőnek, melyhez a medve is tartozott Sommal és a gépíró Kökénnyel, én voltam a Kata, mint teremtőjük a keletesek szerint, velem indult a történelmük, így rendezte be Miskolc városa az egész Kiss Tábornok utcát 1971-es Lázár átjövetellel, nagyapám megölésével Katának. Az egész apokalipszis Katalin néven van feltételezés szerint minden utcában berendezve, így nyaraltak a kommunisták, utazgattak, nyelveket tanultak, mint elmebetegek, ezt jelenti a nagyon rossz természetük.

A százból egyet is berendezték, száz Istenből egy nem ártott feltételezésük szerint.

Tehát a római egyház elmeosztályához értek 1995-ben, így vittek ki Vicziánné ufós elmeosztálya helyett engem dr. Melion és dr. Túry és Amália kezébe, akik a kerékbetörést kezdték el berendezve a pusztító népével együtt mindazokat, akik sorsát addig is végrehajtották, köztük a szirmabesenyői náci nőt is, akinek már nem foga és boltba tanult járni, terápiát tartottak nekik.Ezek mind a római egyházhoz tartoznak.
Az ufós római egyházas helyett kerültem a kórházba, de előzetesen a Bertalan utca 1991-ben szabályszerűen kivégzett elementálokkal, kezeimben elektromos csapásokkal, testemet legyőző Malek Andrea Pszichografológiai nemi gyalázójával ide rendezve testvérével együtt, mint nyomorult emberként élője az osztrákoknak, ezt az elmeosztály Katalin néven ismételte rajtam, így mentek el innen az apokalipszis állandó csapásai. Farkas Berci is belőlem lett űrhajós ezek szerint az orosz miskolci szülöttekkel.

Sátán boszorkány felesége vagyok születésem óta, ezt kezdték előlről ideköltözésemkor a karmikus szülöttek elvitelével.

Vörös Oroszlános pusztító a római egyházas, Paduchnéé Leninvárosból, az orvosok mentek végig a meséskönyveken, a Moso masán lkiliáni börtönnel, melyből Vona is ered a mi összezúzásunkkal is a többivel együtt az egész világon.

Az ufós római egyházas tatárdombi lakos, akit ufók választottak ki falujából gyerekkorában férje az Időjelek patkós kormányát jelenti, lábait a munkáspárti apa egykor állítólag összekötötte az ikerpárnak. Az egészségügy a mi áldozásunkkal cipelte be magához Sándort láb vizsgálatra, bár az Időjelekben összekötött lábakkal volt ábrázolva. Sorsát a szemetesek cigánysággal kezdték el fekete kalapját felvéve 1995-ben Paduchné pusztító népével folytatni, amit száz éve kezdtek el, rajtam születésem óta ismétlik.
A fiúgyermek Halak szülöttként tatár karmikusként kiválasztottként szép életet él, mint határozatlan Halak, Bak szülött nagyapához került, állandó berendezés szerint.

A Makrancos Katából van a Bapfista egyház, amire már régóta gyanakodtam. De utána kell nézni Zirkuli Katalinos könyvében, melyik egyháznak milyen Katalin felel meg.

Születésemkor kezdték a világ történelmét az utolsó újhelyiek házaspárjával, azóta elmentek a lakosok.
Német-magyar egykori Japán létrehozóiként állították be a szüleimet, így kezdték az egykori világrészek történelmét, amin folyamatosan mentek végig, így kerültem Kiliánba, éppen akkor érkeztünk ide, mikor ideköltöztünk a hegyen keresztül hárman, miközben folyamatosan a születésemkor száz éves szocializmussal kezdett történelem ment a politikában a denevéres egyházzal, az Időjelek Ébredő játszóterének Hintás kislányának a lírai karám engem helyezett Bródy Mákostésztája alapján négy éves koromban, azóta ébredtek fel elmeosztályokkal az egyházak, ez a végeredmény és a Heti hetes, hogy az elmeosztály a börtönnel győzött.
A Medici Katali néven emelt orvosok ember gyilkosok, így mentek el a bibliai országából az egykori reformátusoknak azok az orvosok, akik nem öltek embert, a többi elment már belőlem él jólétben. Belőlünk van a diplomája minden nyomorultnak és szerepjátékosnak nyolcvan esztendeje, valamennyi kommunistának. A római egyház ufós egyház, kíséreti az újszövetségbe lettek írva, ezek elektgromos csapások, akár a miskolci olasz Rákóczi tér a maffiákkal, amit itt a média cigánysággal rendezett be. A Világ-Magyarország a bűnözők és maffiák országa valamennyi babilonnal, bábeli szomszédsággal. Ha az olasz csőtészták miatt embereket támadott meg Magyarország, érthető, hogy a maffia már magyar nyelven beszél.

Feltételezés szerint a székesfehérvári zsidó újszülöttek megmentése is 1992-ben Alba Regina kornál járva Katalin néven történt, mint Vas megyéjé, utána kell nézni a Katalinoknak, kell lennie Vass Katalinnak is, ezért élnek a Vasak békességben, átléptek a jövőbe, párosodtak.

A Humana az egész világot jelenti, nem sorolom fel az országokat, mint Japánt, minden ia végződésű országot, mik tettek engem csillag nagyfeszültségűként emberként királyköszöntéssel legyilkolttá.
Albánia kivétel, ez cigánytelepét jelenti Várkonyi Siriat könyvének, így jöttek meg, köztük Eszenyi Enikő és motoros albán Herceg a Bánk Bánból. Hősök emlékművét kell emelni a magyarországi nyelvi támadóknak.
Mártírok.

Minden csapás mártír, kesztyűs kézzel kell bánni velük. István kezét hordozta a cserepemhez érve Orbán Viktor, a szlovákok palástot is találtak, vagyis megtalálták az ezelőtt 130 évvel felszámolt vallások korának játékait, megőrizték őket. A pusztító megölte a római egyház képviselőit, akkor kezdődött ismét a szocializmus a liberálisokkal együtt, együtt a kommunizmussal. Mumusnak nevezték őket kiskoromban.

Miskolc városa a pusztítókkal, amik a Pszichografológiában vannak minden Katit, Katalint, Katát, Katicát, Kittyt, Kátyát, Katyerinát, a jégkorcsolyázó Catherine Wittet, minden színésznőjét, Jánost, Margarétát, mint János-virágot, Mariannát, mint krizantén virágot, minden utcát és lakótelepet feltétezhetően Katalin néven rendezett be, mint ahogyan a neten külföldön találtam meg Kilián Katalint.

Így ment végig rajtam a pusztító apokalipszise az állandóan ismételt két utcának, itt a Bertalan utcai apokalipszisnek, amit folyamatosan az árnyékoskert berendezettjei és felettük lévő csapások rajtam hajtanak végre a börtönnel együtt elmeosztályokkal szerepeik helyett könyveikkel együtt születésem óta.

A Bertalan utcai vérfürdőt az alábbi egyik írásom idézetéből csak egyetlen koraként rendezték be emberek megáldozásával maguk, mint az emberek túlélői helyett Medici Katalinból: A protestánsokat megmentették.

"Medici Katalin mondása szájról szájra járt; ezt ismételték minduntalan gyermekek és asszonyok mészárlása közben: Cbe pieta ser crudele, cbe crudelta lor ser pietoso: ma az irgalmas, aki kegyetlen, s az kegyetlen, aki irgalmas."

A vallási háborúskodások gyászos eseménye 1572. Augusztus 24-én, Szent Bertalan-éji vérfürdőként fűződik Medici Katalin nevéhez.

A protestánsok és a katolikusok között dúló, véres vallásháború kora volt ez. A protestánsok közül, akik majd mindannyian harcedzett katonák voltak, elkeseredett csaták veteránjai, e mészárlás alatt mindössze ketten szegültek szembe gyilkosaikkal. Öreg jámbor harcosok áldozatként nyújtották nyakukat a becstelen gyilkosoknak, akik előzőleg remegtek volna előttük.
Ha a csőcselék indulatai egyszer elszabadultak, nem lehet többé megállítani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ideköltözésemkor, összezúzásunkkal, elmeosztályokkal, szerepjátékosnak, osztálytársammal, kiválasztottként, elmeosztályához, székesfehérvári, apokalipszisnek, szocializmussal, reformátusoknak, szupersztárként, szomszédsággal, megáldozásával, feltétezhetően, jégkorcsolyázó, protestánsokat, feltételezésük, berendezettjei, liberálisokkal, végrehajtották, elementálokkal, háborúskodások, meséskönyveken, szabályszerűen, rózsakeresztes, szirmabesenyői, kommunistáknak, kommunizmussal, létrehozóiként, kommunistának, mákostésztája, osztálytársam, újszövetségbe, áldozásunkkal, kerékbetörést, média Zirkuli, szlovák pusztát, református egyház, száz éves, református egyházat, denevért filmekben, elmeosztálya 1995-ben, berendezett egykori, kommunista hidegháborút, üveg iskolába, neten összejöttünk, róka Moldován, miskolci kocsonyás, gépíró Kökénnyel, keletesek szerint, egész Kiss, Medici Katalin, Zirkuli Katalin, Tina Turnert, Alexandriai Katalin, Orbán Viktornak, Lórántffy Zsuzsa, Farkas Zsuzsa, Farkas Gábor, Moldován Nóra, Kiss Tábornok, Malek Andrea Pszichografológiai, Farkas Berci, Vörös Oroszlános, Paduchnéé Leninvárosból, Makrancos Katából, Zirkuli Katalinos, Időjelek Ébredő, Bródy Mákostésztája, Medici Katali, Alba Regina, Vass Katalinnak, Várkonyi Siriat, Eszenyi Enikő, Bánk Bánból, Orbán Viktor, Catherine Wittet, Kilián Katalint, Medici Katalinból, Szent Bertalan-éji,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Maradék idő  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az elfogadásnak...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Becsüld meg azt amid van,...  Zilahy Lajos gondolata  Ahogy emelkedik a rezgés...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Szép estét  Életművészet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam Krisztinától  802 esztendeje, 1222. április ...  Naplemente  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Az idő elsodorja létezésünk  Föld napja április 22  próbáljuk ki az őszinteséget  Esti kép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Aki szeret, annak senki sem id...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Muratáj  Szép estét  Életművészet  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Naplemente  Április 22. a Föld napja,  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ha így haladunk... 
Bejegyzés Címkék
média Zirkuli, szlovák pusztát, református egyház, száz éves, református egyházat, denevért filmekben, elmeosztálya 1995-ben, berendezett egykori, kommunista hidegháborút, üveg iskolába, neten összejöttünk, róka Moldován, miskolci kocsonyás, gépíró Kökénnyel, keletesek szerint, egész Kiss, egész apokalipszis, nagyon rossz, százból egyet, római egyház, kerékbetörést kezdték, pusztító népével, szirmabesenyői náci, római egyházhoz, ufós római, elmeosztály Katalin, apokalipszis állandó, orosz miskolci, karmikus szülöttek, római egyházas, orvosok mentek, többivel együtt, egész világon, szemetesek cigánysággal, fiúgyermek Halak, világ történelmét, utolsó újhelyiek, egykori világrészek, hegyen keresztül, születésemkor száz, denevéres egyházzal, lírai karám, börtönnel győzött, bibliai országából, egykori reformátusoknak, többi elment, diplomája minden, újszövetségbe lettek, miskolci olasz, média cigánysággal, olasz csőtészták, székesfehérvári zsidó, egész világot, magyarországi nyelvi, cserepemhez érve, szlovákok palástot, pusztító megölte, liberálisokkal együtt, jégkorcsolyázó Catherine, neten külföldön, pusztító apokalipszise, állandóan ismételt, árnyékoskert berendezettjei, börtönnel együtt, alábbi egyik, emberek túlélői, protestánsokat megmentették, vallási háborúskodások, katolikusok között, protestánsok közül, becstelen gyilkosoknak, csőcselék indulatai, ideköltözésemkor, összezúzásunkkal, elmeosztályokkal, szerepjátékosnak, osztálytársammal, kiválasztottként, elmeosztályához, székesfehérvári, apokalipszisnek, szocializmussal, reformátusoknak, szupersztárként, szomszédsággal, megáldozásával, feltétezhetően, jégkorcsolyázó, protestánsokat, feltételezésük, berendezettjei, liberálisokkal, végrehajtották, elementálokkal, háborúskodások, meséskönyveken, szabályszerűen, rózsakeresztes, szirmabesenyői, kommunistáknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2168
  • e Hét: 9641
  • e Hónap: 15882
  • e Év: 68148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.